U8 zwart: Tollembeek - T.Relegem

Zaterdag 15/09/2012

Met 2 uitmatchen voor de boeg, moesten onze bengels vandaag weer het beste van hun zelve geven.

VW Mollem - T.Relegem:

Vw Mollem begon sterk tegen onze kerels ,maar toch konden we er wat tegenoverstellen. Na goed spel van beide kanten gingen we rusten met een nipte achterstand ,doch de mooiste actie was van thibo die met een verschroeiende rush op de rechterkant de mooiste goal van
de morgen scoorde .
Echter in de 2 de helft bleken de kouterboys een maatje te groot voor ons fel vernieuwde 8-tal en moesten we het onderspit delven tegen een goed ingespeeld Mollem.

Niet vergeten dat we met 4 debutantjes op het plein stonden die nog nooit een wedstrijd gespeeld hebben.
Kern; Luca c,Luca m,Angelo,Joelle,Tristan,Nicolas,Thibo en Nio .

Tollembeek - T.Relegem:

Op Tollembeek konden onze andere venten gewend worden aan het Fysieke Pajotse voetbal. Alhoewel op een slecht plein waren de Tollembeekse troepen toch wat onder de indruk van onze mannen met als gevolg 1richtingsverkeer en het bestoken (met goede combinaties) van de blauw-gele goalie die echter geen krimp gaf en met mooie reddingen den Toekomst van zijn verdiende goal belette?
Doch na een ingestudeerd nummertje kwamen we op voorsprong en ineens liepen we uit tot 0-3. Na enkele foutjes benutte Tollembeek eigenlijk geen kansen maar was het met de rust 2-3.

Na de rust, zelfde spelbeeld met een super Toekomst (niet vergeten dat Tollembeek met 5 spelers van 2004 speelden) bouwden we met mooie combinaties de voorsprong verder uit .
Eindstand ; 3-6