U8 oranje: T.Relegem - Rsd Jette.

Zaterdag 22/09,

Ondanks de hoge blessurelast,Glenn en Nicolas (hierbij wensen wij hen een snelle revalidatie) en het ontbreken van 2 sleutelspelers ,Nio en Wout (op hoogtestage !!!) konden we toch 2 volwaardige ploegen de wei in sturen.

U8 –Borchtlombeek;

De roodwitten waren duidelijk met vertrouwen naar den toekomst gekomen en toch was dit een evenwichtige match. Onze gasten lieten zien dat ze geleerd hebben uit hun confrontatie met Mollem en onder impuls van een sterke wakkere Kosta en een thibo dat grote stappen vooruit zet in deze formatie konden we met een mooie 3-2 stand gaan rusten.
Tweede helft dan; Het bleef een wedstrijd dat alle kanten kon opgaan en Borchtlombeek liet niet begaan.
Zo kwamen ze zowaar op voorsprong maar in een laatste dolle 5 minuten konden onze ketten het tij keren en de match winnend met 7-5 afsluiten .

Kern;Luca M,Joelle,Bjarne,Milan,Tristan,Kosta en Thibo .

U8-Rsd-Jette D;

De buren uit Jette zijn bezig aan hun 1ste stappen in het voetbal en zouden geen partij vormen voor onze venten.
Tijd om dan wat te experimenteren en onze combinaties die we op training geleerd hebben. Vrije trappen van op links ,ingestudeerd nummertje en Bjarne en Iwan die hier op scoren.
Corner;mooie combinatie tussen Milan,Bjarne en Iwan die onhoudbaar een mooie goal scoorde. Mooie voetbalcombinaties en iedereen die doet wat van hun verwacht wordt. Cedric die op staart een zeer goede indruk geeft en zowel links als rechts kan opgesteld worden.
Iwan die goed zijn 2 voeten leert gebruiken en blijk geeft van een goede inzet.
Shushana die ik geen 1 keer hare tip heb zien gebruiken en die nu weer een stap gezet heeft. Angelo die hard werkt en passen zet in de goede richting.
Milan die constant een gesel blijkt voor zijn tegenstander en vandaag de mooiste goal van de dag scoorde door een mooie combinatie tussen Cedric luca en Bjarne enig zins mooi afrondde.
Luca die hard werkt ,te hard zelfs maar toch mooie dingen laat zien.
Kosta ,vandaag zeer sterk ,doelpunten gepakt ,goed met de voeten ,goed uitgooien .
Bjarne dan met zijn goed passenspel en verzorgde afwerking,maar nog iets steviger moet worden in de duels.