We moesten ook deze keer wat aanpassingen aanbrengen in onze selecties. Naast onze 3 gekwetsten, werd ook Milan niet geselecteerd wegens diciplinaire redenen.

Maar er is hoop voor onze gebleseerde vedetten, ze zullen deze week allen op trainingen verschijnen. Zodat in de nabije toekomst de plaatjes duur zullen worden.

Ook Milan mag misschien deze week hervatten??????????

U8- Herne:

De wedstrijd tegen Herne dan .

De opwarming werd afgewerkt met veel regen en de tegenstander liet op zich wachten. Maar onze mannen trokken zich daar bijzonder weinig van aan. De wedstrijd werd op gang gefloten met een paar minuten vertraging en zonder veel opwarming van de tegenstander.

Die werden dan mede dankzij de inzet en gretigheid van onze mannen meteen op hun eigen speelhelft vastgezet.

De jongens die hun eerste jaar voetballen, werden door de oude garde op sleeptouw genomen.

Dat resulteerde bij de rust met een 4-0 voorsprong.

Na de rust het zelfde spelbeeld , onze doelman bleek niet te kloppen, en de veldspelers bleven de supporters waar voor hun geld geven.

Eindstand 8-0.

Niets dan positieve geluiden bij het trainerstrio. Hopelijk dezelfde vooruitgang volgende week in Bodegem.

Kern: Kosta,Cedric,Wout,Luca C,Luca M,Joel,Tristan

U8-Borght:

Een tegenstander van een hoger niveau en een wat mindere toekomst zorgden ervoor dat het een spannende en genietbare wedstrijd werd. Vanaf de eerste minuut bleek Borght geen hapklare klus te worden.

De wedstrijd ging goed op en af , maar het waren toch de jongens van Borght die het eerste doelpunt voor hun rekening namen.

Zonder aangeslagen te zijn, knokten onze mannen terug en meer zelfs met de rust in zicht, stond het plots 3-1, vooral ons 3de doelpunt mocht gezien worden. Toch was het Borght dat op de valreep nog milderde.

Ruststand 3-2.

In de tweede helft behielden we steeds onze voorsprong , en toen een ingestudeerde vrije trap prachtig binnenging dachten we dat de wedstrijd gespeeld was. Maar omdat onze verdediging enkele malen met de billen bloot ging, boden we de tegenstander enkele doelpunten in geschenkverpakking aan.

En zo kon Borght toch nog in de allerlaatste minuut de gelijkmaker netten. 6-6

Al bij al een genietbare wedstrijd maar komende zaterdag zullen we toch een stapje extra moeten zetten.

En ons niveau wat opkrikken om iets te rapen in Wolvertem.

Kern: Kosta,Cedric,Wout,Iwan,Nio,Thibo,Sushana en Bjarne