JEUGD

U8 zwart: Brucom - T. Relegem

Lichte paniek bij het trainerstrio:

Na de langdurige afwezigheid van Glenn (been) en de onbeschikbaarheid van een 4-tal weken van Nicolas (vinger). Viel op de laatste training voor de wedstrijd ook Angelo geblesseerd uit met pijn in de liesstreek. Zo moesten we noodgedwongen wat verschuivingen aanbrengen in onze selecties. Wij trokken in onze pajotse reeks richting Brucom.

Onze bespreking voor de wedstrijd hielden we heel kort. Iedereen kende zijn taken en onze mannen mochten eens tonen wat ze in de eerste maand op training onthouden en bijgeleerd hadden.

Dankzij een zeer goede grasmat brachten onze mannen in de eerste helft totaalvoetbal:

Snelle balcirculatie,stevige duels, geweldige inzet en mentaliteit onze tegenstander stond erbij en keek erna.

Het was een helft zoals we er vorig jaar eentje gespeeld hebben in Teralfene. Uitblinkers genoeg en met de rust inzicht was de match gespeeld (0-7).

De tweede helft was van een iets minder niveau en de mannen van brucom konden voor wat meer dreiging zorgen, zonder echt gevaarlijk te zijn.

De eerredder viel toch mede dankzij een misverstandje in onze defensie. Dat was het sein voor onze jongens om de laatste minuten een tandje bij te steken. Als we niet zo met de kansen hadden gemorst en wat zelfzekerder in de afwerking waren geweest was de eindstand veel hoger opgelopen.

Eindstand : 1-10

Toch een speciale vermelding voor onze doelman (Kosta). Hij steekt momenteel in bloedvorm ondanks het weinige werk, doet hij het voortreffelijk. Sinds een tweetal weken is hij bijna onklopbaar. We vinden het dan ook zeer jammer dat we hem een tweetal weken zullen moeten missen ( stage in de USA).

Bedankt mannen om de supporters en de trainers een geweldige voetbalnamiddag te bezorgen. Er komen nu wel wat tegenstanders van een ander kaliber aan. Hopelijk blijft iedereen met de zelfde mentaliteit en inzet de trainingen en wedstrijden afwerken.